Blogg Flashbay lanserar sina första Inductive laddare

Vi är mycket glada att presentera de senaste tillskotten till vårt ständigt ökande produktsortiment, Edge och Cirque - våra första Inductive laddare.

Även känd som trådlösa laddare är Inductive charger nästa generations av laddning av enheter, vilket gör det möjligt att ladda bärbara elektriska apparater utan att behöva några kablar. Laddaren själv måste fortfarande vara inkopplad men den mobila enheten eller surfplatta placeras lätt på toppen när den laddas.



Bortsett från den nya tekniken erbjuder Edge och Cirque också fantastiska varumärkes möjligheter, med den övre delen på de båda laddare tillgängliga för fotoutskrifter att visa upp din logotyp och slogan på ett stort och synligt sätt.  I kombination med den praktiska Edge och Cirque är det är lätt att se varför vi är så glada över att kunna lansera våra nya trådlösa laddare- perfekt marknadsföringsprodukt för dina affärsbehov .
Om du vill veta mer om våra Inductive laddare eller någon av våra andra produkter, fyll i vårt förfrågan formulär och en av våra konsulter kommer omedelbart kontakta dig.








flashbay Författare:Chris Anguelov
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.