Blogg Tilläggstjänster för dina logotyptryckta USB-minnen

För många kunder är deras första tanke när de talar till oss vilken modell de vill ha, vilka färger samt vilken tryckmetod de vill använda. När allt detta är beslutat finns det dock många andra tjänster och tillbehör som du kan lägga till för att göra dina tryckta USB-minnen mer personliga.
Här är en lista över tillval som du kan välja när du beställer USB-minnen med tryck från oss.

Förladdning av data: Överlägset en av våra mest populära tjänster. Du kan förinstallera varje USB-minne med presentationer , produktbroschyrer, videos eller annat marknadsföringsmaterial.

Fillås: Går att beställa tillsammans med förladdning av data. Detta gör att du kan låsa innehållet på USB-minnet så det kan inte tas bort av slutanvändaren.

Pantone-matching: Alla varumärken har inte samma färger. Det är därför vi erbjuda Pantone-matchning så att skalet på minnea exakt matchar färgen på ditt varumärke.


AutoRun: Vi kan programmera dina data så att den körs automatiskt när användaren pluggar USB-minnet.

Volymetikett: En liten men personlig touch. USB-enheten ges ett personligt namn som syns då den är inkopplad i en dator eller laptop.

Metallbox eller Blisterförpackning:  Vi erbjuder 4 olika typer av presentationsboxar och en typ av blisterförpackning. Varje presentationsbox har sin egen unika stil. Se utbudet här.



Halsremmar och nyckelringar:  Du kan lägga till halsrem eller nyckelring till dina logotyptryckta USB-minnen.  Vi erbjuder även halsremmar med tryck där du kan trycka antingen logotyp, slogan eller budskap. Komplett sortiment hittar du här.

Vill du ha en offert?
Fyll i vårt offert-formulär så tar en av våra account managers kontakt med dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Chris , Flashbay | 03 Aug, 2016
Hi Karin,

Thanks for getting in touch.

An Account Manager will contact you shortly.

Many thanks,

Chris at Flashbay
karin | 02 Aug, 2016
please sen me a price list for branded presentation boxes
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.