Blogg Våra videos om våra USB-minnen med tryck

Vår hemsida är designad för att ge dig en tydlig bild om hur våra olika modeller ser ut. Vi lägger upp en mängd högupplösta bilder, men för att ge dig en ännu bättre uppfattning om våra modeller så har vi även skapat videos där de olika modellerna verkligen får komma till liv.

I skrivande stund har 15 av våra modeller sina egna videoklipp, varav några visas nedan. Varje video är cirka 60 sekunder lång och filmas med hjälp av teknik som kallas Stop Motio, som används i TV-program och filmer såsom Wallace & Gromit och Chicken Run. Några av våra videor kommer även med musik som producerats av oss (är vi inte mångsidiga?).



Inspelningen och den kreativa utformningen av varje video görs av den talangfulle David Green. Som ni säkert kan föreställa er så krävs det många timmar av förberedelser, filmning, redigering och finslipning, allt innan materialet skärs ner till en video på enbart 60 SEK. Så stort tack för allt jobb David!



Se till att ta en titt på några av våra produktvideos när gång du besöker våra hemsida. Vi anser att de showcasar produkterna och vårt service engagemang väl. 

Dags för en ny beställning?
Fyll enkelt i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt ed dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.