PowerbanksTillbehör

Flashbay erbjuder en rad populära tillbehör till våra produkter. Metallboxen och magnetlådorna passar till flera av produkterna och skumgummiinlägget anpassas alltid för den produkt som beställningen gäller. Vänligen kontakta oss om du vill att vi skickar varuprover på dessa till dig.

Metallbox XL

Metallboxen är ett utmärkt komplement till din powerbank då den är estetiskt tilltalande samtidigt som den också skyddar powerbanken. Metallboxen kommer med vitt skumgummi som är utskuret och anpassat för respektive modell. På boxens lock kan ni screentrycka er logotyp.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Magnetbox XL

Magnetboxen är tillverkad i transparent plast och innheåller grått skumgummi som är utskuret och anpassat efter respektive modell. Ni kan screentrycka er logotyp eller budskap på ovansidan av locket.

Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Tryckområde

Carabiner

Karbinhaken är ett användbart komplement och kan fästas direkt på powerbanken. Haken är tillverkad i aluminiumlegering och har ett lås med fjädring som enkelt öppnas och stängs. Detta är en perfekt accessoar som kan sättas på bland annat ryggsäck samt Nyckelringar.
Se bildgalleri

Kabel med bytbart ändstycke

Kabeln med bytbart ändstycke möjliggör laddning av både Android- och Apple-produkter. Det ena ändstycket är Micro-USB för Android och det andra är en lightning-adapter för Apple. Kabelns ändstycken är tillverkade anodiserat aluminum. Se bildgalleri