FAQVad är USB minnets läs- och skrivhastighet?

Flashbay använder endast de bästa minnesenheterna från Hynix, Samsung, KIOXIA*, Sandisk, Micron och Intel. När vi fullföljer din beställning kommer vi att välja de bästa minnesenheterna som vi har i lager för tillfället.

En riktlinje för våra USB-minnens läs / skriv hastighet är som följande :

USB 2.0:
Genomsnittlig skrivhastighet = 3~10 MB/s
Genomsnittlig läshastighet = 10~25 MB/s

USB 3.0:
Genomsnittlig skrivhastighet = 10~45 MB/s
Genomsnittlig läshastighet = 60~150 MB/s

Läs-och skrivhastighet som erbjuds av Flash Drive läs/skriv prestanda som bestämdes under senare tester. Vänligen observera att vi ändrar USB Flash Drive komponenter från tid till annan beroende på tillgänglighet och kostnader. Detta innebär att ovanstående läs /skriv hastigheter inte kan garanteras.

* Toshiba Memory var skyltas till Kioxia den 1 oktober 2019.