Twister

Blogg Kabelhållare med din logotyp

Vi är glada att meddela våra senaste modeller till vårt sortiment; Fruti och Neat Kabelhållare! Var och en kommer i 8 livliga färger och redo att tryckas med din logotyp. 

De nya Kabelhållarna kommer att finnas med i vårt växande utbud av Gadgets. I detta spännande sortiment ingår även Webcam-skydd, korthållare, Grepp för telefoner, USB-kablar och mer.Perfekt till Events
Kabelhållare är extremt populära giveaways vid Events. Den lilla storleken och ljusa design är den perfekta kombinationen för goody bags eller enkla handout produkter till stora folkmassor. 

Designade för att bevaras
Kabelhållarna är en bra skrivbordskompis för antingen hemma eller på kontoret. Båda modellerna har en kabelkanal på varje sida av enheten som rymmer de flesta kabelbredder, inklusive populära laddningskablar för telefoner. Och undersidan av varje modell har också ett praktiskt självhäftande underlag som lätt säkerställs till valfri bordyta.Förstorat tryckområde
Som alla våra andra modeller har Fruti och Neat ett förstorat tryckområde för din logotyp och slogan. Vi använder screentryck för att trycka varje enhet.Redo för en offert?
Besök enkelt vår Kabelhållare sida och fyll i vårt snabb offertformulär. En av våra dedikerad Account Managers kommer ta kontakt angående priser, tryckmöjligheter samt prover.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.