Twister
Shine

LED ficklampor Shine Offert

Shine är en superhändig LED-ficklampa som kan fästas på din nyckelring eller halsrem. Den övre sidan kan screentryckas med din logotyp och undersidan har en tryckknapp för att aktivera lampan. En bra gåva eller giveaway-idé för din nästa kampanj. Batterier ingår. 

Leverans inom 10 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 25 jan 2022 och onsdag, 9 feb 2022, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Pantone Reflex Blå C

Pantone Röd 186 C

Vit

Brandingmöjligheter och tryckområde

LED ficklampa  Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
Ovansidan: 41mm X 13mm
Screentryck
1-3Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.Ladda ner produkt-PDF
Vilket tryck valde andra kunder för denna modell?
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Lätt och smidig

  • Tryck på och av 

  • Kraftig LED lampa 

  • Fästs på nyckelringar

Hur de levereras

Din LED Ficklampa
(I plantbaserad påse)

Förpackade i enskilda genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tillbehör

Shine - Grossist LED-ficklampor
Metallbox
Lägg till mer effekt till ditt event med Metallboxen. Det ser inte bara bra ut, men skyddar också modellen inuti. Metallbox kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och anpassat för respektive modell. På framsidan av boxen kan ni screentrycka eller lasergravera er logotyp.

Se mått och dimensioner
Tryckområde
Shine - LED ficklampor PR
Magnetlåda
Magnetlådan är tillverkad av en stark genomskinlig plast och passar en mängd olika produkter. Locket hålls säkert stängd av två små magneter. Magnetlådan har ett grått skumgummi utskuret och anpassat efter respektive modell.  Överst på lådan kan du screentrycka din logo, som kommer att synas igenom det genomskinliga locket på lådan. 

Se mått och dimensioner
Tryckområde
Shine - Personliga LED-ficklampor
Magnetlåda medium
Magnetlåda medium har ljusgrått skumgummi utskuret och anpassat för respektive modell. På framsidan kan ni trycka er logotyp.

Se mått och dimensioner
Tryckområde
Shine - Personliga ficklampor
Bambu tillbehörslåda medium
Tillverkad av ett eko-hybridmaterial som innehåller 40% fibrig Bambu för att minska användningen av plast. Bambu lådan medium har ett vackert och klart fönster som visar upp din PR produkt inuti. Locket hålls säkert på plats med två små magneter. En bra presentations ide för ditt nästa event.

Se mått och dimensioner
Shine - Ficklampor logotryckta 
Halsrem
Halsrem tillåter användaren att hänga produkten runt halsen. Den säljs blank (utan tryck) och är 7mm bred.

Se mått och dimensioner
Shine - Personliga ficklampor
Tryckbar halsrem
Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.

Se mått och dimensioner
Tryckområde

Mått och vikt

Längd: 99mm (3.9 Tum)
Bredd: 24.5mm (0.96 Tum)
Höjd: 9mm (0.35 Tum)
Vikt: 14.3 gram (0.5 ounces)

Miljö

Om plast och aluminium används i produktens skal kommer dessa material från 100% återvunna källor.

RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances).

Relaterade Produkt Idéer