Twister

FAQVar kan jag hitta en driver för Windows 98SE (USB minnen)?

Du kan ladda ner drivrutinen för den andra utgåvan av Windows® 98 (Win98E) från sektionen för nedladdning av drivrutiner här. Det finns dock inget sätt att få USB-minnen att fungera med den första utgåvan av Windows® 98 (Win98 - ett mycket gammalt och ovanligt operativsystem, varför ingen drivrutin har utvecklats). De flesta USB minnen använder drivrutiner för masslagring. Dessa ingår i Windows® ME, Windows® 2000, Windows® XP och Vista. Därför är USB minnen "plug and play" med WinME, 2000, XP och Vista.