Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Den personliga kontakten

Som branschledande på marknaden för USB-minnen med tryck hanterar vi årligen tiotusentals beställningar från företag, institutioner och organisationer över hela världen. Vi har tillverkat induviduellt anpassade USB-minnen för ett stort antal välkända företag och något som vi har kunnat konstatera sedan vi startade 2003 är att varje kund är unik. Det är därför som vi noggrant utvecklat våra produkter och tjänster  för att kunna tillfredställa olika organisationerns individuella behov.
The Nature USB Model

Vi erbjuder över 20 olika USB-modeller med sju olika lagringskapaciteter. Tillsammans med våra övriga mervärdestjänster, såsom  förladdning av data och pantone-matchning, är det ingen överraskning att vi är väl rustade att möta och överträffa era specifika krav.

Låt oss heller inte glömma den viktigaste anpassningen av allt - att lägga lägga till ditt varumärke på USB-minnet och göra produkten unik. Vi är väl medvetna om att våra kunder är precis så distinkta och individuella såsom de minnen som vi producerar . Därför får du en personlig Account Manager som guidar dig genom processen och skräddarsyr dina USB-minnen utifrån dina behov. Från din första förfrågan och hela vägen fram till leverans av dina färdiga minnen hjälper din account manager dig med varje steg i processen. Om våra recensioner är något att gå efter så kommer du att bli positivt överraskad av den färdiga produkten.

Behöver du mer inspiration? Besök då vår hemsida eller Pinterest sida. Om du vill ta emot prover eller en offert, givetvis utan förpliktelser, vänligen kontakta oss då enkelt via vårt online-formulär.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.