Softy
Softy Anteckningsbok

Anteckningsböcker Softy Offert

Softy A6-anteckningsbok är en praktiskt modell som har ett mjukt omslag i konstläder som kan tryckas med er logotyp. Softy har 160 sidor linjerat vitt återvunnet papper och är perfekt för kontoret, klassrummet eller när du reser. Den har också en praktisk pennhållare vilket är perfekt när du är på språng. Hör av dig om tryckinformation, varuprover och leveranstider idag.

Leverans inom 10 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 26 sep 2023 och onsdag, 4 okt 2023, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 25 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Svart

Vit

Marinblå

Tan

Brandingmöjligheter och tryckområde

Anteckningsbok Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
90mm X 130mm
Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Ladda ner produkt-PDF
Kompletta riktlinjer för tryck
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Kritvitt Återvunnet Papper

  • 160 sidor

  • 80g linjerat papper. 7,55 mm linjeavstånd.

  • Extremt populär giveaway-idé

  • Snygg, funktionell och designad för daglig användning

Hur de levereras

Din Anteckningsbok
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Mått och vikt

Bredd: 106mm (4.2 Tum)
Höjd: 148mm (5.8 Tum)
Vikt: 137 gram (4.8 ounces)