Softy
Softy Anteckningsbok
Softy A6-anteckningsbok är en praktiskt modell som har ett mjukt omslag i konstläder som kan tryckas med er logotyp. Softy har 160 sidor linjerat vitt papper och är perfekt för kontoret, klassrummet eller när du reser. Den har också en praktisk pennhållare vilket är perfekt när du är på språng. Hör av dig om tryckinformation, varuprover och leveranstider idag.

Leverans inom 10 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på fredag 28 juni 2024

Färger

Svart

Vit

Marinblå

Tan

Brandingmöjligheter och tryckområde

Anteckningsbok Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
90mm X 130mm

Prägling:
75mm X 80mm

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Prägling

Visar de läderområde på produkten som kan graveras. Under tryckningsprocessen märks din logotyp permanent i ytan på lädret med hjälp av metall med en kombination av värme och tryck. Som en förberedelse för präglingsprocessen, tillverkar vi en metallstämpel sim matchar formen på din logotyp. Denna metod av 3-dimensionell tryckning ger din logotyp ett slående utseende. Däremot är tekniken inte lämplig för logotyper med många fina detaljer, eller när logotypen måste visas i en mindre storlek. Våra priser inkludera alltid tryckning av alla tryckbara områden. Logotyper för produkter med denna symbol ska laddas upp i ett vektor format såsom. eps, ai, och. cdr. Skrift bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Omslag med mjuk känsla

  • Vitt Papper

  • 160 sidor

  • Extremt populär giveaway-idé

  • Snygg, funktionell och designad för daglig användning

Hur de levereras

Din Anteckningsbok
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tjänster

Softy Prägling Stor Uppsättning

Prägling Stor Uppsättning

Vi kan Prägla din logotyp på det stora tryckområdet för en extra kostnad. Hör av dig idag för information om tryckdetaljer och pris.
Softy Kostnad Foilering

Kostnad Foilering

Vi kan Foilera fin logotyp på tryckområdet för en extra engångskostnad. Det är ett perfekt sätt att visa upp ditt varumärke. Finns tillgängligt i Svart, Guld och Silver.

Mått och vikt

Bredd: 106mm (4.2 Tum)
Höjd: 148mm (5.8 Tum)
Vikt: 143 gram (5 ounces)