Glow
Glow Penna
Glow kombinerar en kulspetspenna, överstrykningspenna och styluspenna i en fantastisk och användbar modell. De två dedikerade varumärkesområdena kan tryckas med din logotyp, slogan, hemsida och mer. En extremt populär giveaway som kommer att användas i många år framöver. Hör av dig redan idag angående priser, varuprover och information om våra snabba leveranstider.

Leverans inom 8 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på onsdag 26 juni 2024

Färger

Svart

Blå

Grön

RödBläckfärg

Black

Svart

Brandingmöjligheter och tryckområde

Penna Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
Framsida: 50mm X 7mm
Baksida: 50mm X 7mm

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Snygg professionell stil

  • Kulspets i bläck

  • Överstrykningspenna

  • Pennspets som fungerar på touch screens

  • Funktionell och bekväm klämma

Hur de levereras

Din Penna
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tillbehör

Glow - Highlighter-pennor med tryck
Blisterförpackning
Blisterförpackningen, eller "detaljhandelsförpackningen", är tillverkad av transparent PVC plast med ett hål för upphängning och levereras med ett vitt bakgrundskort. Vi kan trycka bakgrundskortet i fullfärgstryck om så önskas. Blisterförpackningen har även utrymme för en halsrem.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Artwork mall
Glow - Highlighter med tryck Glow - Highlighter med tryck
Magnetlåda lång
Magnetlåda lång kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och håller produkten säkert. På framsidan kan ni trycka er logotyp, som kommer synas genom det genomskinliga locket. 
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck
Glow - Tryckta Highlighter-pennor
Pennrör
Våra Pennrör är ett populärt tillbehör som säkert förvarar dina tryckta Pennor. Tuben är gjord av en förstklassig högdensitetskartong som är tillverkad av 60% återvunnet material. Vi kan trycka din logotyp på sidan av röret i exakt detalj. Ett fantastiskt tillbehör som ger extra värde.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck

Mått och vikt

Längd: 142mm (5.6 Tum)
Diameter: 11.3mm (0.44 Tum)
Vikt: 9 gram (0.32 ounces)