Trip
Trip Ryggsäck
Trip Ryggsäck är en perfekt modell som är fullspäckad med funktioner och redo att tryckas med din logotyp. Trip är tillverkad av hållbart och vattentåligt 210T polyestermaterial och är designad för att användas överallt. Den expanderar till en generös storlek som kan rymma 3 kg vikt och erbjuder även en rymlig volymkapacitet på 15 liter. Trip har också 2 sidofack samt ett huvudfack med dragkedja, och kommer även med en praktisk påse för när du komprimerar ryggsäcken och vill förvara den. Ryggsäcken har såklart också ett dedikerat tryckområde för din logotyp.

Leverans inom 8 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på måndag 6 maj 2024

Färger

Svart

Brandingmöjligheter och tryckområde

Ryggsäck Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
Framsida: 120mm X 230mm
Påse: 70mm X 80mm
Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • 210T Vattentåligt material

  • Viks ihop enkelt när den inte används

  • 2 sidofack

  • Praktisk förvaringspåse

  • Justerbara remmar

  • Upp till 3kg bärförmåga och 15L volymkapacitet

Hur de levereras

Din Tygkasse
Påse
I plantbaserad påse
(10 enheter per påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Mått och vikt

Längd: 131mm (5.2 Tum)
Bredd: 260mm (10.2 Tum)
Höjd: 410mm (16.1 Tum)
Vikt: 86 gram (3 ounces)