Multi Wood
Multi Wood USB-kabel

USB-hubbar och -kablar Multi Wood Offert

Precis som vår  så har Multi Wood en kombination av 4 kablar i en och samma modell, vilket gör att den kan användas i flera år framöver. Plugga lätt in standard-USB kabeln i en kraftkälla och ladda upp till 3 enheter via USB-C, Lightning och Micro-USB kablarna. Multi Wood har en snygg trä-yta som kan tryckas med din logotyp, samt miljövänliga halm bioplast-kablar.

Leverans inom 6 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 26 sep 2023 och onsdag, 4 okt 2023, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Ljust trä

Brandingmöjligheter och tryckområde

USB-kabel Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
23mm X 12mm

Fototryck:
23mm X 12mm

Lasergravyr:
23mm X 12mm
Screentryck
1-4Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Lasergravyr

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Läs merLadda ner produkt-PDF
Kompletta riktlinjer för tryck
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Ladda din enhet

  • Fästs på nyckelringar

  • Kompatibel med Apple och Android 

  • Smal, robust och bärbar design

Hur de levereras

Din Nyckelringkabel
Kraft Card Box

Tjänster

Multi Wood Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 

Tillbehör

Multi Wood - PR USB-kablar
Nyckelring
Nyckelringen består av ett antal metall-länkar och ett lås med en fjäderstängningsmekanism.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Multi Wood - Anpassade USB-kablar  Multi Wood - Anpassade USB-kablar 
Magnetlåda lång
Magnetlåda lång kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och håller produkten säkert. På framsidan kan ni trycka er logotyp, som kommer synas genom det genomskinliga locket. 
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck

Mått och vikt

Längd: 155mm (6.1 Tum)
Bredd: 21.5mm (0.9 Tum)
Höjd: 15mm (0.59 Tum)
Vikt: 16.6 gram (0.59 ounces)

Miljö

RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances).