Twister
Bubble

Fidget Toys Bubble Offert

Bubbel Pop Fidget-leksak är en kul och kreativ giveaway för dina kunder och anställda. Tillgänglig i ett stort utbud av färgalternativ där vi kan Screentrycka er logotyp på det specifika tryckområdet i exakt detalj. Bubble är ett fantastiskt sätt att hålla dina händer upptagna när sitter vid skrivbordet eller är på språng. Hör av dig idag för information om priser, varuprover och våra snabba leveranstider. 

Leverans inom 7 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på tisdagen den 19:e juli 2022

Färger

Svart

Pantone Reflex Blå C

Pantone Röd 186 C

Vit

Regnbåge

Brandingmöjligheter och tryckområde

Fidget Leksak Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
Framsida: 105mm X 16mm

Lasergravyr:
Framsida: 100mm X 15mm
Screentryck
1-4Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Lasergravyr

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Läs merLadda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Ett roligt sätt att underhålla rastlösa händer

  • Ett fantastiskt skrivbordstillbehör för dina sinnen

  • Stort tryckområde för er logotyp

  • En enkel och populär giveaway-produkt

  • Hållbar, bärbar och beroendeframkallande

Hur de levereras

Er Fidget Leksak
I plantbaserad påse

Tjänster

Bubble Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 

Mått och vikt

Längd: 113mm (4.5 Tum)
Bredd: 113mm (4.5 Tum)
Höjd: 15mm (0.59 Tum)
Vikt: 53 gram (1.9 ounces)