Contour
Contour Penna

Pennor Contour Offert

Vår Contour kulspetspenna kombinerar stil och funktionalitet i en snygg bambupenna. Det dedikerade varumärkesområdet kan vara Fototryckt eller Lasergraverat med din logotyp, slogan och mer. Klickknappen och detaljerade beskärningar av Contour finns i en rad färger för att passa ditt varumärke, och silverklämman säkerställer att du enkelt kan fästa den på dokument, anteckningsböcker eller tunna mappar.

Leverans inom 8 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 26 sep 2023 och onsdag, 4 okt 2023, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 25 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Svart

Blå

Röd

Vit

SilverBläckfärg

Black

Svart

Blue

Blå

Brandingmöjligheter och tryckområde

Penna Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
Framsida: 30mm X 8mm
Baksida: 30mm X 8mm

Lasergravyr:
Framsida: 60mm X 6mm
Baksida: 60mm X 6mm
Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Lasergravyr

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Läs merLadda ner produkt-PDF
Kompletta riktlinjer för tryck
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Gjord i bambu exteriör

  • Tillfredsställande klickknapp

  • Kulspets i bläck

  • Funktionell och bekväm klämma

  • Matchande knapp, spets och greppdetalj

Hur de levereras

Din Penna
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tjänster

Contour Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 

Tillbehör

Contour - Reklampennor med tryck
Pennrör
Våra Pennrör är ett populärt tillbehör som säkert förvarar dina tryckta Pennor. Tuben är gjord av en förstklassig högdensitetskartong som är tillverkad av 60% återvunnet material. Vi kan trycka din logotyp på sidan av röret i exakt detalj. Ett fantastiskt tillbehör som ger extra värde.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck
Contour - Pennor med logotyp
Blisterförpackning
Blisterförpackningen, eller "detaljhandelsförpackningen", är tillverkad av transparent PVC plast med ett hål för upphängning och levereras med ett vitt bakgrundskort. Vi kan trycka bakgrundskortet i fullfärgstryck om så önskas. Blisterförpackningen har även utrymme för en halsrem.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Artwork mall
Contour - Tryckta Reklampennor Contour - Tryckta Reklampennor
Magnetlåda lång
Magnetlåda lång kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och håller produkten säkert. På framsidan kan ni trycka er logotyp, som kommer synas genom det genomskinliga locket. 
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck

Mått och vikt

Höjd: 141mm (5.6 Tum)
Diameter: 13mm (0.51 Tum)
Vikt: 10 gram (0.35 ounces)

Nyliga reviews för Contour

10 augusti 2023

Mycket bra service och bra bemötande

Mycket bra service och bra bemötande. Varan levde upp till våra förväntningar samt trycket var väldigt klart i färgerna och mycket snyggt på både kassar, block och pennor.
Eva Ifversson
4.9/5 Trustpilot Rating Läs alla 1256 recensioner