Jumbo
Jumbo Resemugg 
Jumbo Resekopp är en populär modell i tumbler-stil med dubbelväggig isolering, smidigt handtag, säkert lock och Tritan™-sugrör - känd för sin hållbarhet. Det dedikerade tryckområdet kan personifieras med er logotyp, slogan och mer. Kontakta oss idag för information om våra priser, leveranstider och gratis varuprover.

Leverans inom 8 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 25 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på torsdag 1 augusti 2024

Storlekar 


800ml

1150ml

Färger

Svart

Vit


Brandingmöjligheter och tryckområde

Resemugg  Screentryck
Tryckområde angivet av
Jumbo 800
Screentryck:
70mm X 80mm
Lasergravyr:
30mm X 100mm
Jumbo 1150
Screentryck:
70mm X 100mm
Lasergravyr:
30mm X 100mm

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 3 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn

Gravyren skapar en permanent form av namnmärkning. Det är perfekt fär sportsklubbar och skolor, och undviker möjlig förväxling av Vattenflaskor och Resemuggar under träning eller tävlingar. Varje individuellt namn kan tryckas i kombination med er logoty och slogan på Drinkware-produkten.

Läs merKompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

 • Dubbelväggig vakuumisolering

 • Hållbart Tritan™ plastlock

 • Tritan™-Sugrör

 • Rostfritt stål av hög kvalitet (18/8).

 • Passar i en standard 8cm-kopphållare för bilen

 • BPA Fri
  Jumbo - BPA Fri
  • Tillverkad av säkra och hållbara material
  • Inga otäcka kemikalier
  • Uppfyller standarden för dricksflaskor 
  • Certifierad och testad
  Vi använder bara de säkraste materialen. Denna produkt är certifierad och BPA-fri.
  Flashbay Design Team

 • Kan diskas i diskmaskin
  Jumbo - Kan diskas i diskmaskin
  Många av våra Dryckesartiklar är diskmaskinssäkra. Vi rekommenderar dock alltid att handtvätta din produkt när det är möjligt. Detta beror på tre huvudorsaker:
  1. Under produktens livslängd kan upprepad maskintvätt med hett vatten göra att den tryckta logotypen bleknar, skalar eller förvrids med tiden.
  2. Upprepad exponering för varmvatten i maskintvätt kan skada de skyddande tätningarna vi använder i våra modeller av dryckesartiklar.
  3. Handtvätt säkerställer en mer noggrann rengöring.
  Obs: Försämring av utseendet och/eller prestanda för dryckesartiklar orsakade av användning av en diskmaskin kommer inte att täckas av produktgarantin.
  Flashbay Design Team

Hur de levereras

Din Resemugg 
Ditt Sugrör
Kraft Card Box

Tjänster

Jumbo Individuella Namn

Individuella Namn

Gravyren skapar en permanent form av namnmärkning. Det är perfekt fär sportsklubbar och skolor, och undviker möjlig förväxling av Vattenflaskor och Resemuggar under träning eller tävlingar. Varje individuellt namn kan tryckas i kombination med er logoty och slogan på Drinkware-produkten.

Mått och vikt

Jumbo 800
Höjd: 230mm (9.1 Tum)
Diameter: 89.5mm (3.5 Tum)
Vikt: 350 gram (12.3 ounces)

Jumbo 1150
Höjd: 259mm (10.2 Tum)
Diameter: 100mm (3.9 Tum)
Vikt: 510 gram (18 ounces)