Twister
Rondo
Rondo - BPA Fri
  • Tillverkad av säkra och hållbara material
  • Inga otäcka kemikalier
  • Uppfyller standarden för dricksflaskor 
  • Certifierad och testad
Vi använder bara de säkraste materialen. Denna produkt är certifierad och BPA-fri.
Flashbay Design Team

Resemuggar Rondo Offert

Vår Rondo Resemugg har en dubbelisolerad teknologi vilket är designat för att hålla din drycks temperatur längre. Rondo har också ett robust Tritan™ lock som är lätt att dricka ur, utan BPA och andra otäcka kemikalier. Vi kan trycka din logotyp med Screentryck eller Lasergravering på sidan av Rondo i exakt detalj. Hör av dig idag för information om tryckmöjligheter, priser, gratis varuprover och leveransinformation.

Leverans inom 10 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 25 jan 2022 och onsdag, 9 feb 2022, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 25 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Storlekar 


320ml

Färger

Svart

Vit

Silver


Brandingmöjligheter och tryckområde

Resemugg  Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
Sidområde : 70mm X 40mm

Lasergravyr:
Sidområde : 30mm X 55mm
Screentryck
1-3Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Lasergravyr

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn
Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten.  Läs mer


Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Återanvändbar och miljövänlig

  • Stort tryckområde för din logo

  • Lagrar varma och kalla drycker

  • Hållbart Tritan™ plastlock

  • Dubbelväggig isolering

  • Rostfritt stål av hög kvalitet (18/8).

Hur de levereras

Din Resemugg 
Kraft Card Box

Tjänster

Rondo Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 

Mått och vikt

Längd: 120mm (4.72 Tum)
Diameter: 89mm (3.5 Tum)
Vikt: 190 gram (6.7 ounces)