Stationer för lasergravering

Station för förladdning av data

USB monteringsmaskiner

CNC fräsmaskiner

Skeppar till fler än 25 länder

Stämplingsmaskiner för metall

Formsprutningsmaskin

Stationer för screenprinting

Hundratals fabriksarbetare

Om ossOm oss

Om oss

Sedan vi startade vår verksamhet 2003 har vi specialiserat oss på on-demand tillverkning av skräddarsydda teknologiska produkter och vi kan med stolthet säga att vi idag har tiotusentals kunder världen över.

Efter mer än två decennium av tillväxt är vi fortfarande lika entusiastiska  över vad som ligger framför oss som vi var när vi startade 2003. Genom att kontinuerligt utveckla våra produkter har vi lyckats ligga i framkant när det gäller utveckling av teknologiska produkter för marknadsföring och PR. Vi har positionerat oss så att vi kan tillgodose behoven hos alla våra kunder; från enskilda firmor till stora globala företag.

Vi tror att följande principer har varit avgörande för att bibehålla vår position som världsledande inom vår sektor:

Kunder: Vi tror på att skapa och underhålla kundrelationer genom ett erbjuda överlägsna produkter och exceptionell service. Vår integrerade vertikala affärsmodell innebär att vi har såväl kontroll som flexibilitet inom nästa alla områden av vår verksamhet, från försäljning till orderhantering och produktion. Vårt mål är att fortsätta att överträffa konkurrenterna med innovativ produktutveckling, snabba leveranstider och fantastiskt värde.

The Flashbay Team: Vårt teams framgång ligger i kontinuerlig utbildning och möjlighet att lära sig, utveckla och växa med Flashbay. Vårt uppdrag är att bygga en utmärkt personalbas på våra försäljningskontor och i fabriken genom kontinuerliga investeringar i vår personal. 

Relationer: Vi tror på att bygga effektiva relationer med våra kunder, partners och leverantörer. Vi åtar oss att möta kundernas behov i god tid och att främja en öppen och transparent kommunikation. Vi ser kontinuerligt över vår verksamhet för att utveckla en effektiv, smidig företagsmodell utan onödig hierarki och byråkrati.

Ansvar: Som ett snabbt växande företag tror vi på att delta på ett ansvarsfullt sätt i den globala marknaden. Vi stävar efter att förstå och respektera de lagar, värderingar och kulturer där vi gör affärer.

Vårt uppdrag: Vi har en passion för att få vår verksamhet att växa genom operationell perfektion, överlägsen kundservice, produktinnovation och bra värde. Vi strävar efter att uppnå excellens inom allt vi gör.