Expand
Expand USB Hub

USB Hubb Expand Offert

Expand USB-Hub stöder snabb dataöverföring och laddningsmöjligheter i en och samma modell. Du kan ansluta flera enheter samtidigt via tre USB 2.0-portarna och en USB 3.0-port. Den har även en USB-C-kabel ansluten. Expand är kompatibel med många enheter som USB-minnen, hårddiskar, kortläsare, tangentbord, datormöss och många fler. Det fantastiska och hållbara skalet i aluminiumlegering kan Screentryckas eller Lasergraveras med din logotyp.

Leverans inom 6 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på måndagen den 12:e juni 2023

Färger

Silver

Brandingmöjligheter och tryckområde

USB Hub Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
Framsida: 70mm X 8mm
Baksida: 70mm X 8mm

Lasergravyr:
Framsida: 70mm X 8mm
Baksida: 70mm X 8mm
Screentryck
1-4Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Lasergravyr

Lasergravyr

Gravyer ger ett professionellt stilfullt intryck. Våra priser inkluderar alltid gravering på alla graverbara områden som anges i produktbeskrivningen. Logotyper för dessa produkter ska laddas upp i ett vektor format såsom .eps .ai eller .cdr. Skrift bör korrigeras till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.

Individuella Namn

Individuella Namn

Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Läs merLadda ner produkt-PDF
Kompletta riktlinjer för tryck
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Har tre standard USB 2.0-portar, en standard USB 3.0-port och en flexibel USB-C-kabel.

  • Extremt kompatibel. Stöder ett brett utbud av olika enheter.

  • Två dedikerade tryckytor

  • Extremt populär giveaway-idé

Hur de levereras

Din USB Hub
(I plantbaserad påse)

Förpackade i enskilda genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tillbehör

Expand - Märkesmärkt USB-hub
Tygpåse
Tygpåsen är tillverkad i mjukt polyesternät och är ett praktiskt tillbehör som skyddar powerbanken när den inte används. Snöret på toppen av påsen gör så att powerbanken inte faller ut.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Expand - Märkesmärkta USB-hubbar Expand - Märkesmärkta USB-hubbar
Magnetlåda lång
Magnetlåda lång kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och håller produkten säkert. På framsidan kan ni trycka er logotyp, som kommer synas genom det genomskinliga locket. 
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck

Nyliga reviews för Expand

27 april 2023

Serviceorienterede og professionelle fra start til slut

Jeg har brugt Flashbay til at bestille merchendise til konferencebrug. De var enormt hurtige til at besvare min henvendelse og følge op og søde til at hjælpe med at finde de helt rigtige gadgets. Jeg fik hurtigt tilsendt produktprøver, så jeg kunne beslutte, hvilke jeg bedst kunne lide. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Flashbay.
Camilla Lind-følsgaard
4.9/5 Trustpilot Rating Läs alla 1248 recensioner

Mått och vikt

Längd: 210mm (8.3 Tum)
Bredd: 7.26mm (0.29 Tum)
Höjd: 17.2mm (0.68 Tum)
Vikt: 20 gram (0.71 ounces)

Miljö

RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances).