Curve
Curve Penna
Curve kulspetspenna ger överlägsen komfort tack vare sin rundade konturform. Kulspetsbläcket avslöjas och dras in via klickknappen längst upp på pennan. Curve har också en praktisk silverklämma för att enkelt fästa på dokument eller anteckningsböcker. Varumärkesområdet kan Fototryckas med din logotyp i exakt detalj med våra förstklassiga varumärkesmetoder.

Leverans inom 7 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på onsdag 31 juli 2024

Färger

Svart

Blå

Röd

VitBläckfärg

Black

Svart

Blue

Blå

Brandingmöjligheter och tryckområde

Penna Fototryck
Tryckområde angivet av

Fototryck:
Framsida: 30mm X 6.5mm
Baksida: 30mm X 6.5mm

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Bekväma mjuka kurvor

  • Kulspets i bläck

  • Tillfredsställande klickknapp

  • Matchande knapp, spets och greppdetalj

  • Funktionell och bekväm klämma

Hur de levereras

Din Penna
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tillbehör

Curve - Pennor med tryck
Blisterförpackning
Blisterförpackningen, eller "detaljhandelsförpackningen", är tillverkad av transparent PVC plast med ett hål för upphängning och levereras med ett vitt bakgrundskort. Vi kan trycka bakgrundskortet i fullfärgstryck om så önskas. Blisterförpackningen har även utrymme för en halsrem.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Artwork mall
Curve - Pennor med logotyp Curve - Pennor med logotyp
Magnetlåda lång
Magnetlåda lång kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och håller produkten säkert. På framsidan kan ni trycka er logotyp, som kommer synas genom det genomskinliga locket. 
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck
Curve - Pennor med tryck
Pennrör
Våra Pennrör är ett populärt tillbehör som säkert förvarar dina tryckta Pennor. Tuben är gjord av en förstklassig högdensitetskartong som är tillverkad av 60% återvunnet material. Vi kan trycka din logotyp på sidan av röret i exakt detalj. Ett fantastiskt tillbehör som ger extra värde.
Se bildgalleri
Se mått och dimensioner
Kompletta riktlinjer för tryck

Nyliga reviews för Curve

16 november 2022

jeg ble fulgt opp på en meget god måte

jeg ble fulgt opp på en meget god måte, via tlf ikke bare mail, og produktene jeg har kjøpt er nyttig Merch , som er av bra kvalitet og jeg kan dele ut til kunder, dere er også flinke på innsalg :)
Ivar A Sandhei
5/5 Trustpilot Rating Läs alla 1274 recensioner

Mått och vikt

Längd: 140mm (5.5 Tum)
Diameter: 13mm (0.51 Tum)
Vikt: 11 gram (0.39 ounces)