Deluxe
Deluxe Gåvo Set

Gåvo Set Deluxe Snabb-offert

Deluxe är en snygg presentförpackning som innehåller 6 noggrant utvalda produkter - ett USB-kort i vårt magnetbox-korttillbehör, vattenflaska i metall, trådlös laddare, tygkasse, webbkamera skydd och en penna i vårt tillbehör för pennrör. Varje föremål kan märkas med din logotyp, slogan och mer – inklusive toppen av själva presentförpackningen. Hör av dig redan idag angående priser, varumärke, leveranstider och kombinationsmöjligheter.
Leverans inom 10 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.


00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på torsdag 7 mars 2024

Tryckområde Gåvo Set

Tryckområde angivet av

Fototryck:
Framsida: 250mm X 112mm

Gåvo Set färger

Svart

Brandingmöjligheter

Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Hur de levereras

Vatten flaska 
Penna
Trådlösa laddare
USB-Kort
Webcam-skydd
Tygkassar
Gåvo set