Twister
Mode

Kepsar Mode Offert

Mode är en snygg 5-panels keps som är designad för att tryckas med din logotyp och mer. Mode liknar vår  , förutom att mittsömmen på framsidan av kepsen inte går hela vägen ner till visiret. Denna kortare sömlängd skapar ett mer fyrkantigt utseende när kepsen bärs. Både Fototryck och Broderi är tillgängliga som tryckmetod. Vi kan också hjälpa dig att välja det bästa tryckalternativen för er logotyp.

Leverans inom 15 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 25 jan 2022 och onsdag, 9 feb 2022, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Svart

Blå

Röd

Vit

Brandingmöjligheter och tryckområde

Keps Fototryck
Tryckområde angivet av
Broderi:
Framsida: 120mm X 50mm
Fototryck:
Framsida: 75mm X 45mm
Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Broderi
1-4Färger

Broderi

Visar att produkten kan vara tryckt med en teknik som heter Broderi, upp till 4 olika färger. Logotypen ska vara i hög upplösning och 300DPI. Du kan skicka oss dina filer i .png, jpeg eller .gif format.Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Bekväm och snygg

  • Otroligt tryckområde för att visa upp er logotyp

  • Justerbar rem

  • Populär giveaway-produkt för era anställda, partners och kunder

  • Populär 5-panel design

Hur de levereras

Din keps
I plantbaserad påse

Mått och vikt

Circumference: 58mm (2.28 Tum)
Depth: 11mm (0.43 Tum)
Vikt: 97.5 gram (3.44 ounces)

Certifikat

Se RoHS certifikat