Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Att överkomma ‘USB device not recognised’ på Windows datorer

Många av oss har stött på meddelandet "USB device not recognised" på våra hem- eller arbetsdatorer i det förflutna och tro det eller ej, men det är faktiskt den mest sökta USB-relaterade frågan på Google. Även om många av oss kanske ger vika för utmaningen är det faktiskt ganska lätt att lösa.

Som man kan förvänta sig så vet gänget här på Flashbay en sak eller två om USB-minnen och vare sig det är ett USB- armband, USB-Visitkort eller USB-minne så ska vi förhoppningsvis kunna hjälpa dig med att lösa detta. Under åren har vi testat och undersökt olika metoder för att övervinna felmeddelandet "USB device not recognised" och vi vill dela dem med dig .

Som bakgrund - problemet ligger hos en konflikt mellan olika USB-minnen som används på datorn i fråga, vilket gör datorn "förvirrad" när de försöker känna av vilket USB som används. Därför är ett bra första steg är att ta bort alla externa USB-enheter och starta om datorn. När datarn är igång igen, stoppa då in enbart det USB-minnet som genererade felmeddelandet. Detta borde göra susen, men om felmeddelandet "USB device not recognised" dyker upp igen så testa följande:

Börja med att lansera "Enhetshanteraren " på datorn. Sedan klicka för att expandera på alternativet "USB-styrenheter/Universal Serial Bus controllers". Du kommer då att se ett utropstecken inuti en gul triangel och ett meddelande om att USB-enheten i fråga inte är "recognized" och att  "Port Reset" misslyckades . Högerklicka på detta meddelande och välj " Avinstallera". För att slutföra denna process är allt du behöver göra att starta om datorn eller laptopen igen och plugga in USB - enheten på nytt - lätt som en plätt!

USB

Ovanstående åtgärder bör hjälpa när det kommer till
"USB device not recognised". Om det av någon anledning inte gör det så är det dags att testa USB-enheten på en annan dator för att se om felet ligger hos själva enheten. Om enheten fungerar på en annan dator så är det dags att kavla ärmarna och testa att söka på exempelvis google för att försöka reda ut vad den grundläggande orsaken till problemet på datorn är och förhoppningsvis är det inte alltför svårt att identifiera och lösa.


flashbay Författare:Aires Loutsaris
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
ali , gth | 23 Jan, 2019
done
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.