Twister

Blogg 8 marknadsföringsidéer som kan stärka ditt varumärke

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

Det finns alltid snabba och enkla vinster när det gäller att främja ett företag om du vet var du ska leta. Här är våra topp 8 marknadsföringsidéer för att ge ditt varumärke en nytt liv.

Recensioner - Sök på Google och sammanställ en lista över alla bloggar som täcker din bransch och erbjud dem att testa dina produkter och tjänster. Försök att fokusera på bloggare som redan har många följare.

Belöna fans - Om din produkt eller tjänst verkligen är bra att du kommer att ha fans som nämner dig på nätet. Belöna dessa individer för deras insatser. De kommer att känna sig uppskattade och kommer att marknadsföra ditt företag ännu mer positivt.

Samarbetspartners - Många nya företag är inte bra på marknadsföring och inte vill investera för mycket i det när de startar upp. Att ha ett samarbetsprogram där du låter andra marknadsföra ditt varumärke i utbyte mot en andel av försäljningen kan öka dina inkomster.

Pengarna tillbaka-garanti - Om du är säker på din produkt bör du erbjuda kunderna en garanti. Detta är ett bra sätt att lugna din målgrupp om att du är pålitlig och villig att stå bakom ditt erbjudande.

Säker betalning - När du låter dina kunder göra sina köp online, se till att ditt processen är säker och kommunicera detta tydligt till dina användare.

Kampanjprodukter - Investera en del av din budget på varumärkta reklamprodukter. USB-visitkort är ett bra sätt på att nå ut med ditt budskap.

Anlita "mystery shoppers" - Anlita människor som aldrig har stött på ditt varumärke att handla hos er. Du lär dig vad du gör rätt och vad du behöver förbättra. Gör detta regelbundet och dina prestationer kommer att förbättras med tiden.

Människorna bakom varumärket - Människor ansluter bättre med andra människor än de gör med varumärken eller institutioner. Visa de verkliga människorna bakom ditt varumärke på din blogg, forum och sociala medier och låta deras personligheter lysa igenom.

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

För att komma igång med din nästa reklamkampanj, använd vårt snabb offer-formulär så kommer en av våra engagerade Account Managers att kontakta dig för att guida dig genom orderprocessen.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.