Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Säker borttagning av USB-minne

När du ansluter ett USB-minne i din PC eller laptop får du oftast en påminnelse om så kallad  "säker borttagning" av USB-minnet (eller hårddisken) efter användning. Med alla de tekniska framstegen som har inträffat de senaste åren, måste du fortfarande följa detta råd?

Det enkla svaret är "ja" och följande förklarar varför säker borttagning din USB-enhet är viktigare än du kanske tror.

När ett USB-minne är anslutet till din dator så har du beviljat datorn att läsa av data från USB-minnet och att överskriva data till USB-minnet. Dock så skriver datorer inte alltid automatiskt över data till USB-enheten. Ibland lagrar datorn istället den information i sitt arbetsminne, utifall att det behövs igen eller sannolikt kommer att uppdateras. Denna process kallas "caching". Om du skulle dra USB-enheten ur datorn under denna process kan du råka ut för korrupta filer och du kan möjligen behöva formatera om USB-enheten.

Med det sagt, så har Windows en standardinställning som kan inaktivera "skriva caching" vilket är tänkt att möjliggöra "säker borttagning" av USB-enheter såsom USB-minnen utan att behöva använda "säker borttagning av maskinvara"-ikonen.

Detta är dock något missvisande och många personer blandar ihop detta med att kunna ta bort USB-enheten även om filer håller på att överskrivas till den. Att ta bort en enhet som är i färd med att skriva filer kan permanent skada filerna och du kan även behöva formatera om hela enheten innan du kan använda den igen.
Vårt råd? Använd alltid "säker borttagning av maskinvara" alternativet. Detta tar bara några extra sekunder och det är mycket snabbare än att formatera ett USB-minne eller försöka ersätta en förlorad fil.

Om du vill ha en offert (utan några förpliktelser) på våra USB-minnen med tryck så fyll i vårt snabboffert-formulär. Med modeller som passar alla budgetar och smaker, en leveranstid på max 6 arbetsdagar och 10 års garant, är vi övertygade om att Flashbay kommer att uppfylla dina krav och överträffa dina förväntningar.flashbay Författare:Sam Sanchez
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Matthewwak , google | 04 Mar, 2018
This is a really great site!A lot of useful info and handy ideas, thank you =)
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.