Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Flashbay erbjuder USB 3.0

Som marknadsledande leverantör av logotyptryckta USB-minnen är vi är stolta över att erbjuda våra kunder det allra bästa som finns att erbjuda när det kommer till USB. Det är med stor glädje som vi nu ger kunderna möjlighet att välja USB 3.0-vid beställning av någon utav följande modeller: Event, Executive, Ink, Image, Kinetic, Nature, Pod, Pop och Twister.

Vad är USB 3.0?

De flesta USB-minnen använder 2.0-teknik. USB 2.0-specifikationen har funnits sedan 2002 och kan överföra data med en maximal hastighet på cirka 480 megabit per sekund. Den uppdaterade USB 3.0-specifikationen stöder dataöverföring på en svindlande 4.8 gigabit per sekund. Som sådan är USB 3.0 upp till 10 gånger snabbare än USB 2.0 vilket innebär verkliga prestandafördelar.

Är USB-kontakten annorlunda?

Nej. USB 3.0-modeller kan användas i samma portar som USB 2.0. Den enda stora skillnaden är dataöverföringshastigheten. För att uppleva USB 3.0 fulla potential och fördelar bör du dock använda minnet på en modern dator med USB 3.0 portar.
Som du kan se ser är det ingen skillnad på USB-kontakterna.


Hur får jag USB 3.0 vid min nästa beställning?

Vi kommer att fortsätta att använda USB 2.0 som standard för alla beställningar, men om du föredrar USB 3.0 eller vill ha mer information så hör av dig till er Account Manager.

Vill du ha en offert på lotyptryckta USB-minnen?

Fyll i vårt offert-formulär så kommer an av våra Account Managers att kontakta dig. Du kan få leverans av dina skräddrsydda USB-minnen inom 6 arbetsdagar.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.