Twister

Blogg 36,523 positiva omdömen på Truspilot såhär långt

Om ni som företag vill få er logotyp tryckt eller graverad på ett USB-minne, vill ni vara säkra på att ni arbetar med en duktig och erfaren USB-leverantör.

Vi har producerat USB-minnen sedan 2003 och under de senaste 12 åren har vi försett tiotusentals företag över hela världen med logtyptryckta USB-minnen. Vårt primära fokus är detsamma nu som vid starten: vår exceptionella kundservice. Oavsett hur stor eller liten en order må vara så strävar vi efter att ge varje enskild kund den bästa möjliga service.

Till skillnad från många andra USB-leverantörer så publicerar våra kunders recensioner direkt på vår hemsida. Detta är möjligt med hjälp av den oberoende omdömesplatformen Trustpilot - en av de största och mest respekterade webbsidorna för recensioner i världen.
Fortfarande inte imponerad? Här kommer då lite statistik; vi började använda Trustpilot 2012 och sedan dess har vi samlat in över 36.000 positiva recensioner från våra kunder över hela världen. Det är i genomsnitt 14.000 recensioner per år, 1.200 recensioner per månad eller 40 positiva recensioner varje dag.

Funderar du på att använda logtyptrycka USB-minnen till din nästa reklamkampanj?
Fyll då enkelt i vårt offert-formulär så kommer en av våra engagerade Account Managers att ta kontakt. Processen är så snabb att du kan ha dina logotyptryckta USB-minnen på mindre än 6 arbetsdagar och vem vet, kanske blir du nästa nöjda kund som lämnar oss en positiv recension.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.