Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Säkrare vägar med hjälp av USB-minnen

En stor biltillverkare i USA skickar för närvarande ut över 1 miljon USB-minnen till sina kunder för att fixa en brist i fordonets ombord-dator.

Felet avslöjades av amerikanska hackare och består i att hackare kan få tillgång till datorsystemet och på så sätt styra motorn, styrningen och bromsarna. Denna brist drabbar cirka 1,4 miljoner fordon.

Biltillverkaren har agerat snabbt och startat ett storskaligt projekt för att uppdatera programvaran med hjälp av USB-minnen.Ägarna till de berörda bilarna kommer att motta ett USB-minne vardera och bli ombedda att ansluta det till bilen och göra en programuppdatering. Därmed kommer de att kunna skydda sig från hackare.

Som specialister på USB-minnen med tryck letar vi alltid efter nya och spännande användningsområden för USB och detta är ett av de mest uppmärksammade fallen på senare tid. Med människors liv i riskzonen blir det verkligen tydligt hur mångsidiga och viktiga USB-minnen blivit.

Om du vill ha en offert inför ert nästa företagsevent så fyll bara i vårt offert-formulär. En av våra Account Managers kommer då att ta kontakt med dig inom kortflashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.