Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg USB-minnen för portfolios

För designers, fotografer och andra kreativa yrken finns det inget viktigare än att presentera ditt bästa arbete på ett professionellt och lättillgängligt sätt för att få karriären att blomstra.

Hur gör du det?

Med dessa enkla tips och logtyptryckta USB-minne är du på god väg att få ut ditt namn och varumärke!

1. Se till att du inkluderar en rad olika verk. Det bör vara minst 30 exempel med kommentarer. Du vill visa dina mångsidiga kundskaper så var inte rädd för att inkludera icke-klientarbete. Om du köper dina logotyptryckta USB-minnen från oss kan du få din portfolio förinstallerad på varje enhet.

2. Indexering av din portfölj kan vara till stor hjälp för tittaren. Gör så genom att numrera ditt arbete och skapa tydliga titlar för varje projekt eller arbete.

3. Fundera över om du har besvarat de viktigaste frågorna som målgruppen kommer att fråga sig, så som vem du är, vart du är baserad, hur mycket du tar betalt och hur de kan kontakta dig. Visa upp din personlighet med en kreativ headshot för att visa att du är en verklig person med din egen stil och identitet.


Nu när du har fixat din portfolio så gäller det att sticka ut från mängden. Våra favoriter för den kreativa skaran är Wafer, Nature eller Trix. Varje minne kan tryckas med ditt namn eller logo och förladdas med din portfolio.

Vill du få en offert? Fyll då enkelt i vårt offert- formulär så kommer en av våra account managers att ta kontakt inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Sandar Marshall, Artist Sandra Marshall | 14 Feb, 2019
I love these!  I would like some to present to galleries
Gerhard , Flashbay | 15 Feb, 2019
HI Sandar,

Thanks for getting in contact.

I've forwarded your email address onto an Account Manager here. 
They'll be in touch with you shortly.

Many thanks,

Gerhard
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.