Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg USB-minnen med tryck som julklapp

Julen - den infaller på samma datum varje år, men av någon anledning känns det som det kommer snabbare och snabbare för var år som går.

Många företag kämpar för komma på en unik och användbar gåva till sina kunder eller anställda. En del gåvor verkar vara ständigt  återkommande varje år; vin som man nödvändigtvis inte gillar, choklad som kommer att ätas och glömmas bort efter 5 minuter, den senaste flugan som aldrig kommer att användas - såsom onepiece overallerna exempelvis.

Här på Flashbay erbjuder vi något unikt och användbart. Vi har 28 olika USB-modeller att välja mellan och många av dessa är framtagna av oss själva och därför enbart tillgängliga för Flashbay kunder. Beroende på vilket USB-minnen du väljer kan du  screentryckta, fototrycka, lasergravera eller prägla din logotyp. För att göra presenten ännu mer personligt kan du även förladda minnena med data såsom en presentation, en video eller en PDF-broschyr. Vid den här tiden på året är det många kunder som även väljer att  lägga till snygga accesoarer  såsom en metallbox, halsrem eller nyckelring.Med andra ord så är ett USB-minne med tryck en perfekt lösning för företag som klurar på en bra julklapp. Det är prisvärt, unikt och framförallt andvändbart. Dina logotyptrycka USB-minnen kommer inte att kastas efter den 1a januari, utan kommer att användas av din kund eller anställda i många år framöver och vara en mycket uppskattad gåva.

Vi kan leverera dina logotyptrycka USB-minnen imom 5 arbetsdagar så att du fortfarande hinner få dem till jul! Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra account managers att ta kontakt med dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.