Twister

Blogg Starta 2016 på bästa sätt

December månad verkar inledas med samma fråga varje år ...

" Vart tog året vägen?! "

Här på Flashbay är December alltid en av våra mest intensiva månader . Det beror på att vi är antingen upptagna med  sista-minuten ordrar innan jul eller hjälpa våra kunder att planera sina reklamkampanjer för det kommande året .

December är vanligtvis en tid att reflektera över de senaste 11 månaderna, men vi tänkte att vi skulle vända vår uppmärksamhet till 2016 och förutsäga vilka modeller vi tror kommer att vara de största hitsen under året.

Wafer: Utan tvekan en av de mest populära modellerna i vårt sortiment. Wafer -modellen ger den ultimata canvasen för att visa upp ditt varumärke / budskap eller logotyp . Trots att det bara är 2,2 m tjockt det kan lagra upp till 64 GB data. Den perfekta följeslagaren för någons plånbok.The Nox: Ett nytt tillskot till Flashbay-familjen. Nox är exklusivt tillgängligt enbart för Flashbay-kunder. Dess robusta utseende och 100m vattentäta funktion har varit en hit hos våra kunder hittills. Vi förväntar oss att det ska vara en ännu större hit i 2016.Key: Nyckeln är en stilren modell. Den finns i 3 olika färger och kan ha ditt varumärke, budskap eller logotyp ingraverat på 95 % av ytan. Som namnet antyder kan Ke- modellen lätt fästas på en nyckelring, vilket innebär att varumärke / budskap alltid följer med dina kunder.Redo för att köra igång 2016?
Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra account managers att ta kontakt inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
1 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Mark Faltin, ASAP COMPLY LTD | 21 Jan, 2016
I personally love the wafer usb and am looking to get some for our company. Wallet size, sleek. stylish.
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.