Twister

Blogg Tryckmetoder för dina USB-minnen

Precis som med våra olika USB-modeller så har logotyper olika färger, former oh storlekar. Därför erbjuder vi fyra olika tryckmetoder.

Det här blogginlägget tar en titt på de olika tryckmetoder som finns och och vilken metod som passar med olika logotyper.

Screentryck : 3 fjärdedelar av våra USB-modeller kan tryckas med screentryck. Det här alternativet är bäst för logotyper som har upp till 4 olika färger. Vi kan även pantone-matcha produkterna för att säkerställa att de helt följer ert varumärkes grafiska riktlinjer.Fototryck: Möjligt på 3 av våra modeller. Gör det möjligt att trycka högupplösta bilder i fullfrägstryck med hjälp av CMYK-tryckteknik. Denna metod är perfekt för organisationer som vill använda fantastiska bilder för att fånga uppmärksamheten hos slutanvändaren.er.Lasergravyr: Denna process innebär att vi med hjälp av högteknologiska maskiner graverar in din logotyp eller ditt meddelande på USB-minnet med stor precision. Eftersom det är gravering kan vi inte lägga till färg på din logotyp. Möjligt på 13st av våra modeller, inklusive Nature som är i trä.Prägling: Möjligt på Executive som är gjord i läder. En präglingsmetod som innebär att vi " stämplar" din logotyp eller budkspa på det mjuk lädret. I likhet med gravyr, går det inte att få med färg med denna metod.Det är värt att fundera på vilken av ovanstående metoder som passar din logotyp. Kom ihåg att på vissa modeller kan man kombinera två olika tryckmetoder.

Redo att beställa?
Fyll bara i vårt offert-formulär så kommer en av våra account managers att ta kontakt inom kort.

flashbay Författare:Sam Sanchez
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
DeAnne Gliedt, Precious Moments photography | 15 Jul, 2016
I am interested in getting a quote for flash drives that have my logo on it. In 8gb and 16gb minimum
Chris , Flashbay | 18 Jul, 2016
Hi DeAnne,

Thanks for getting in touch. An Account Manager will contact you shortly regarding prices and next steps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.