Twister

Blogg USB-minnen och datorspel

Ur ett historiskt perspektiv uppfanns USB-minnen och moderna spelkonsoler ungefär vid samma tidpunkt i historien. De är också ett väldigt bra komplement till varandra. Detta inlägg tar en titt på de 3 främst fördelarna som USB-minnet kan erbjuda spelare världen över.

Extra lagring
De senaste konsolerna för Microsoft Xbox och Sony PlayStation kommer med en hel del utrymme. Emellertid är detta ibland inte tillräckligt för en seriös spelare. Då kan USB vara räddningen. Med kapaciteter på upp till 128 GB är ett USB-minnen ett praktiskt, bärbart lagringsalternativ för seriösa spelare.


Portabla spel
Fyll ditt USB-minne med dina favoritspel så kan du se till att du aldrig behöver bli uttråkad. Ansluta USB:t till din bärbara dator eller en dator så kan du döda zombies var du än är. Perfekt för tillfällen när du reser och inte har en tillförlitlig internetuppkoppling.

Spara spel
Problem; du presses att vara social och interagera med andra, men du vill fortfarande spela ditt favoritspel. Lösning; spara spelet på ett USB-minne och ta vid där du slutade senare.

Dessa är våra främsta användningsområden för USB-minnen när det gäller spel men vi vill gärna höra vad du tycker. Berätta gärna i kommentarsfältet nedan.

Om du vill ha en offert på en verkligt användbar företagsgåve så fyll vårt offert-formulär. En av våra engagerade Account Managers kommer då att ta kontakt så snart som möjligt för att diskutera dina behov.

flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.