Twister

Blogg Multifunktionella USB-minnen

USB-minnen har många användningsområden men några av våra modeller är snäppet vassare än aett standard-USB. Nedan finner du våra multifuntkionella modeller, samtliga kan tryckas med er logo eller budskap.

Pop
Pop är tillverkad av högkvalitativt aluminium och kan screentryckas eller lasergraveras med din logotyp. Pop kan också användas som en flasköppnare vilket gör den till ett enormt populär modell - särskilt under sommarmånaderna.


Clip
Clip är en extremt tunn modell men kan fortfarande rymma upp till 128GB data. Den finns i 8 standardfärger och kan pantonematchas i valfri pantone för att matcha ert varumärke. Den kan också användas som ett gem och fästas på dokument och liknande vilket gör den väldigt användbar.


Ink och Note
Ink och Note finns också med upp till 128GB kapacitet. Dessa modeller kan även användas som pennor vilket innebär att mottagaren alltid har användning för dem. Den största skillnaden mellan de båda modellerna är storlek på tryckområdet samt USB-kontakten.


Slap och Lizzard
Slap och Lizzard är portabla men samtidigt sofistikerade och kan även användas som armband. Båda modellerna finns i 8 färger och kan pantone-matchas om så önskas. Det avlånga tryckområdet är perfekt för att trycka er slogan eller webbadress.


Light
Light är en mycket användbar modell och kan fototryckas på båda sidor. Håll in båda sidorna av minnet så lyser LED-lampan på sidan. Light är en stor favorit hos våra kunder.


Event
Event är ett USB-minne kombinerat med en halsrem. Ni kan trycka både på USB-stickan och på bande. Denna modell ärp erfekt för konferanser, mässor och events.

Redo för en offert?
Fyll i vårt offert-formulär så kommer en av våra Account Managers att ta kontakt med dig inom kort.


flashbay Författare:Sam Sanchez
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.