Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg 5 telefontillbehör som ditt företag bara måste ha.

Enligt en ny studie av Smart Insights äger 80% av internetanvändarna nu en smartphone. Den här siffran är förmodligen närmare 99% på ditt jobb

Vi listar top 5 telefontillbehör som hjälper dig att bli mer produktiv i ditt företag när du är på språng.

1) En Inductive laddare för din smartphone

En Inductive laddare, Också känd som Trådlös laddare, erbjuder dig ett bekvämt och elegant sätt att ladda telefonen. Våra induktiva laddare är kompatibla med Qi-aktiverade enheter, annars kända som trådlösa laddningsenheter. Du kan helt enkelt lägga din telefon platt på den induktiva laddningsytan och det börjar laddas. Många av våra företagskunder använder dem för sitt kontor, på evenemang och i deras affärer och kaféer.

 


2) Ett USB-minne för din smartphone

När du har möten med dina kunder eller klienter vill du kunna visa ditt arbete när du är ute på språng.Men ska du skicka över eller visa stora filer så behövs otroligt bra internetuppkoppling, Då hjälper det att ha ett USB minne som du kan plugga in i din telefon. 

Det är därför att ha en USB-flash-enhet med dubbla anslutningar är nyckeln. Detta gör att du kan överföra data från din dator eller bärbara enhet via USB-porten till din smartphone. Detta gör det till en perfekt kompanjon för affärsmöten, klientpresentationer eller till och med att frigöra ditt telefonminne när du tar bilder och videoklipp för ditt företag.

 USB minne  med dubbla kontakter erbjuder även standard USB kontakt på ena sidan och på andra sidan har du valet mellan Micro USB eller USB- C.


3) Trådlösa Bluetooth® hörlurar

När du är på resande fot är det viktigt att du fortfarande kan ringa dina anställda, kunder eller klienter. Ofta kan det vara svårt att hålla telefonen och samtala medan du är på resande fot. Det är därför Trådlösa Bluetooth® Hörlurar gör den perfekta telefonen gadget. Det här låter dig inte bara lyssna på ljud från din smartphone på språng men också låta dig ringa och ta emot samtal trådlöst. De flesta Bluetooth®-hörlurar har också en mikrofon som gör att du kan ringa och ta emot samtal från din verksamhet medan du är på resande fot. På så sätt kan du ta samtal utan att behöva hitta telefonkablarna i rush eller nå för handenheten när ett samtal är inkommande. Du kan nu svara samtal utan dröjsmål och njuta av ljudet av högre kvalitet som dina trådlösa Bluetooth®-hörlurar erbjuder. Bluetooth®-hörlurar tillåter också enkel koppling till din smartphone. Så om du har en iPhone, Android eller Windows-mobilenhet, så länge du har Bluetooth®-funktionen kommer dina hörlurar att kunna anslutas. Kontrollera telefonens specifikationer för att vara säker.4) Bluetooth® Högtalare 

Bluetooth®-högtalare kan ge dig högkvalitativt ljud utan att du behöver lita på din bärbara dator, surfplatta eller smartphone. Med Bluetooth®-högtalare kan du utnyttja bättre ljud i följande scenarier:
  • Levererar presentationer med ljud.
  • Visa dina företagsvideor
  • Hjälper din ställning att bli uppmärksam på en händelse
  • Förbättra ljudet av en kund eller ett kundsamtal
  • Bakgrundsmusik i din butik och många fler
För att ansluta, sätt bara på Bluetooth®-inställningen på din telefon och se till att högtalarna också är påslagna. Synkronisera båda enheterna med ett enda klick på en knapp. Bakgrundsmusik i din butik och många fler Bluetooth® högtalare kan du också bära högtalarna vart du än går och inte behöva förlita sig på ljudet från din bärbara eller mobila enhet. Dessa är kompatibla med både iPhone och Android mobila enheter med Bluetooth®-funktionen. Som en extra bonus innehåller vissa Bluetooth®-högtalarmodeller också en extra Mic för hands free samtal och när du svarar i telefon.


5)  Power Bank

De flesta småföretagare måste ladda sin telefon hela dagen. Men vad händer om du är borta från kontoret eller inte i bilen? Svaret är enkelt; en Power Bank som kan ladda din mobil snabbt. 

Vårt sortiment av Power Banks kan märkas med din logotyp, slogan, webbadress, evenemangsinformation och mer. Våra modeller kommer också i ett brett utbud av effektkapacitet, från 1000mAh hela vägen upp till 10,050mAh.Du kan se mer unika varumärkesexempel för ditt Småföretag på vår hemsida, där du också kan göra en offertförfrågan.

En utav våra Account Managers kommer sedan kontakta dig inom kort för mer information. 

Du får gärna kommentera nedan och berätta vad ni använder er utav på ert företag. 


flashbay Författare:Sarah Chambers
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
Edwin muzhingi | 14 Aug, 2018
Want power bank 10
.050mpa
Sarah Chambers, Flashbay | 14 Aug, 2018
Hi Edwin,

Thanks for getting in touch.

I have passed on your details to a dedicated Sales Account Manager who will be in touch with you very shortly.

I hope this helps,

Sarah at Flashbay
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.