Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg 4 sätt att öka varumärkesmedvetenheten på en budget

.I början kan det vara svårt att hitta den extra budgeten som hjälper till att främja ditt företag. För att hjälpa dig har vi lagt samman våra bästa budgetvänliga sätt att öka varumärkesmedvetenheten för ditt lilla företag.

Utbilda dina kunder 

Till att börja med vet dina kunder inte mycket om ditt varumärke eller vad du gör. Att utbilda dina kunder är ett bra sätt att bygga förtroende och hjälpa dem att bli bekanta med vad din verksamhet gör. Du kan utbilda dina kunder genom att skapa innehåll som hjälper till att svara på sina smärtpunkter. Det här kan vara online eller offline och kan innehålla saker som:
 • Hur ska man göra guide 
 • Instruktionsvideos 
 • Inrätta demonstrationer i butik

  Affärspartnerskap

  Partnerskap med andra företag ger dig chansen att öka varumärkeskännedom och exponering för en helt ny publik. Du kan uppnå detta genom att sponsra lokala evenemang, gå ihop med välgörenhetsorganisationer och hitta andra relaterade händelser att vara en del av. Du vill sponsra händelser med andra varumärken som delar samma målkund som du gör. På så vis har du större chans att ditt varumärke märks av en potentiell kund.

  Ta ditt visitkort till liv

  Istället för standard visitkort, varför inte prova ett USB-visitkort. USB visitkort kommer inte bara hjälpa dig att sticka ut från tävlingen, men det låter dig också använda data förladdning för att erbjuda dina kunder objekt som presentationer, specialerbjudanden, guider och mycket mer alla laddade i USB till dig.

  Erbjud dina kunder en gåva 

                   
  Alla älskar en bra affär! Speciellt dina kunder och det är därför som PR-produkter gör det bra gåva för dina kunder eftersom det gör att du kan märka varje dag teknikprodukter som dina kunder kommer att använda dagligen till ett överkomligt pris. Detta hjälper dig att öka varumärkeskännedom varje gång de använder den.

  Vill du upptäcka fler kampanjprodukter till ditt företag? Du kan se mer unika PR-ideer på vår sida hemsida, där kan du även be om en offert .


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.