Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg 2019 - Det glada året, med hälsosamma och produktiva anställda!

Strategisk investering i teknik kan öka produktiviteten och bidra till att skapa en hälsosammare och lyckligare kultur på arbetsplatsen. Vår senaste blogg tittar på hur företag kan förbättra arbetsmiljön med lite hjälp från tekniken. 

Maximera aktiviteten genom rörelse
Arbetsplatser bör uppmuntra rörelse. På en vanlig åtta timmars arbetsdagar rekommenderas att anställda bara sitter i två timmar och med hjälp av sittbord och bärbar enheter som laptops och telefoner som gör det lättare att flytta runt på kontoret. Ett bra tillägg är att lägga en Integrerad Inductive Laddare på skrivbordet, så att dina anställda kan ladda sina Qi-kompatibla enheter utan att behöva ansluta dem.


Anställda på vägen
Många företag har åtminstone en del av sin personal som antingen arbetar externt till huvudkontoret eller är på väg ( eller i luften). Tekniken är avgörande för dessa gruppmedlemmars lycka. Långsamma laptops, telefoner med döda batteri och brist på tillgång till data kan skada personalens lycka och produktivitet. Ett vanligt botemedel mot dessa problem är att investera i teknik.
Många företag runt om i världen utrustar sin personal med PowerBanks och USB-minnen för att komplettera sin andra teknik. Dessa enkla tillägg kan göra en stor skillnad. Gåvor till anställda
Ett bra redskap för motivation, Gåvor till anställda finns i flera olika former. Här på Flashbay hjälper vi ofta företag med företagsgåvor. Några av våra populära presentartiklar inkluderar vårt Gåvo Set, Audio utbud, och naturligtvis våra USB-minnen och PowerBanks modeller. En Gåva med tryck som bör vara användbar och fördelaktig för mottagaren. En märkes stressboll klipper bara inte den här tiden. 


Om du vill ha mer information om våra produkter, fyll i Vårt Snabb Offertformulär. En av våra Account Managers kommer att kontakta dig så snart som möjligt. 


flashbay Författare:Gerhard de Kock
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.