Twister

Blogg Tips för att förbättra nybörjares välkomstpaket

Att ge ett varmt välkomnande till nyanställda är ett viktigt sätt att få dina nya medarbetare att känna sig välkomna, bekväma och förberedda. I vårt senaste inlägg tittar vi på vad som ska ingå i dina nya startpaket välkomstpaket.

Personliga välkomstmeddelanden.
För att få nyanställda att känna sig som hemma, inkludera ett personligt meddelande från hela teamet eller VD! Om du skulle vilja återspegla en mer rolig och ungdomlig känsla kan meddelandet vara en humoristisk GIF eller video.


Kontorsmaterial 
Oavsett industri så behöver alla pennor, bärbara datorer och andra verktyg för olika uppgifter (alla med företagslogotypen, förstås).Du kan se vår senaste modell Jot här. En kulspettspenna och USB-minne i en och samma modell. 

USB-minnen 
På många kontor verkar det aldrig finnas några USB-minnen när du behöver dem. Lägg till ett logotryckt USB-minne i startpaketet som en trevlig personlig touch och garantera att din nya teammedlem inte behöver skicka ut sökfesten nästa gång de behöver ett USB-minne. Du kan se alla våra USB-minnen här.


Mer power för folket! 
Urladdade telefoner och surfplattor är inte alls kul. Varför inte utrusta dina nybörjare med en logotryckt Power Bank som dom kan använda när dom är ute och far. Ett annat bra alternativ är att leverera en induktiv trådlös laddare vid sitt skrivbord så att de kan ladda sin enhet i stil. Den är faktiskt väldigt häftig! 


Vatten är livet.
Våran vattenflaska Vita är ett trendigt sätt att marknadsföra ditt företag samtidigt som dina nyanställda håller sig  hydratiserade för dagen. Ett bra objekt att inkludera i alla nya startpaket. Kolla in våra olika tryckmetoder och mer information för produkten här.
Vill du ha mer information?
Kolla in hela vårt produkt sortiment här och fyll i vårt offert formulär. En utav våra Account Managers kommer sedan att kontakta dig gällande priser och gratis varuprover.

flashbay Författare:Gerhard de Kock
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.