Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Bästa lösningarna för kundengagemang 2019

Med 2019 i full gång är det dags att tänka på vad ditt företag kan göra för att få ut det mesta möjliga av ditt kundintresse. Nedan finns några nyårsbeslut att ta för det kommande året! 

1. Engagera med dina Anställda
Det är enkelt - glada anställda leder till glada kunder. Engagemang på arbetsplatsen har en knock-on effekt till förhållandet som kan byggas med dina potentiella kunder. Att anta en mer medarbetarfokuserad kultur, försök med initiativ där personalen kan ge regelbunden återkoppling om processer, produkter och tjänster för att hantera problem innan de uppstår, i gengäld proaktivt utforma kundupplevelsen. 

 2. Prioritera Kundtjänst 
Kunden bör vara huvudprioritering i vilken konsumentorienterad verksamhet. Kvalitetsprodukter och kunskap om ditt produktsortiment kommer att möjliggöra ett mer djupgående förhållande och engagemang med din kund och resultera i fortsatt besök och trafik via din hemsida. 3. Var proaktiv
Proaktiv kundservice är processen att identifiera och lösa problem innan kunderna möter dem. Ett exempel på ett proaktivt tillvägagångssätt är att övervaka sociala medier-plattformar för relevanta upplysningar och nå ut till dem som behöver hjälp eller som har problem. Genom att alltid tänka ett steg framåt förbättrar du kundupplevelsen genom att eliminera ett problem åt gången. 4. Lyssna på dina Kunder
Lyssna på ditt mest effektiva sätt att hålla dina kunder nöjda är att lyssna på vad de vill säga och agera därefter. Kundernas feedback är guld och de bra berättelserna kan delas med anställda, kunder och på webbplatser, sociala medier och mycket mer! Att erbjuda incitament är ett klassiskt sätt att uppmuntra feedback.
Välj en present så som våra Gåvoset med tryck som är relevanta för din organisation till fler svar. Håll dig till dessa löften och vänd 2019 till kundens år genom att fokusera på både kund och anställdas engagemang.

Om du vill köpa några av våra produkter för dina incitament för feedback, fyll i vårt Snabb Quote Formulär och en dedikerad Sales Account Manager kommer kontakta dig inom kort! 

flashbay Författare:Gerhard de Kock
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.