Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Power i din ficka– Tips for effektiv användning utav powerbank

Power Banks har blivit ett viktigt tillbehör för surfplattor och smartphone användare. På grund av den ökande populariteten hos dessa enheter är de perfekta erbjudanden för kunder och anställda. Här är några viktiga överväganden för effektiv användning av PowerBank.

1. Regelbunden användning
För att behålla batteriets livslängd måste Power Bank användas ganska regelbundet och inte lämnas utan användning för länge. Försök använda din PowerBank minst en gång i månaden för att hålla den så effektiv som möjligt.

2. Mobil laddning
Växla din mobilenhet till "flygplansläge" när du laddar upp med en energibank kan hjälpa till att spara energi eftersom det stannar enhetens anslutningar till data-, Bluetooth- och WiFi-tjänsterna som suger kraftigt i bakgrunden, även när enheten inte används .

3. Ladda inte till full laddat 
När batteriet är nästan full, sänks batteriladdningsströmmen och mycket ström går förlorad från Power Bank på grund av mobiltelefonens LED-skärm och App-användning. För att undvika detta, behåll batteriets livslängd någonstans runt 80 procent.

4. Hög värme och fuktighet
Power Banks består av litium-ion eller litium-polymer batterier och överdrivna temperaturer kan göra att Power Banks överhettas. Därför bör din Power Banks lagras på en torr, sval plats.

Här är några utav våra mest populära modeller. Varje modell kan logotryckas med din logo , meddelande, webbadress och mycket mer. 

Volt
Med en metall design, Volt Power Bank är robust nog för att överleva de flesta dagar. Med den snygga designen är det lätt att bära runt eftersom det är ungefär samma tjocklek som din smartphone. Volt är en perfekta smartphone eller tablettkompani för dina kunder, kunder eller anställda med en USB-kabel, en blixtadapter och en USB-C-adapter.

Rex
Är en av de större Power Banks som vi har att erbjuda, Rex är kraftfull nog att ladda dina enheter flera gånger. Rex erbjuder ett enormt tryckområde, en praktisk lampa och imponerande kraftkapacitet, vår Rex Power Bank kan användas som en slående PR-present eller som en pålitlig kraftkälla för ditt team på vägen. Kompatibel med alla senaste smartphone och surfplattor kommer Rex att bli en pålitlig följeslagare för dina kunder, klienter och medarbetare.Boost
Boost Power Bank är en super-bärbar "räddnings" Power Bank för att hjälpa smartphones från att gå ur batteriet. Den kan användas dagligen som en datakabel, och laddar sig själv i bakgrunden. Med 3 anslutningsalternativ är den kompatibel med alla populära smartphones och tabletter. Den stora tryckytan  på båda sidor kan vara  med din bild, logotyp, slogan och mer.
Redo för en offert?
Besök vårt powerbank utbud på vår hemsida och fyll i vår snabb offertformulär så kommer en utav våra Account Managers att kontakta dig inom kort. 


flashbay Författare:Gerhard de Kock
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.