Twister

Blogg Förbli Privat: Varför du ska blocka din Webbkamera

Förbli Privat: Varför du ska blocka din Webbkamera
Sekretess och cybersäkerhet är viktigare än någonsin idag och alla som använder teknik skulle dra nytt av att täcka deras webbkamera. Skräddarsydda webbkameraskydd är fantastiska PR-verktyg för ditt event så som mässor samt produktlanseringar - dina kunder kommer att tacka dig för att du behåller deras integritet säker! 

Varför skydda dig själv och kunder från webbkamerahackning? 
De flesta moderna datorer samt laptops har inbyggda kameror för videokonferenser som t.ex. Skype och Slack. Tyvärr kan kamerorna kapas av skadlig kod som kontinuerligt övervakar dig. Webbhackning är ett hot som kan äventyra säkerheten för ditt företag eller organisation. För lugn och ro, lägg till en smidig Webcam Cover, en extern enhet som är mycket enkel att använda. 

En enkel lösning på cyberbrott?
Webbkameraskydd kan placeras över linsen på din dator, laptop, surfplatta eller mobil. När nästan alla enheter i 2019 är utrustade med en kamera, är ett pålitlig Webbkameraskydd ett fantastiskt tillbehör att fästa på din enhet, vilket ger dig lugn och ro. 


Introducerar vårt Shield Webcam Cover, ett snyggt och praktiskt skydd som fungerar som det bästa alternativet för ökad säkerhet hemma eller på arbetsplatsen. Webbkamerahöljet är enkelt att applicera och enkelt att ta fliken fram och tillbaka för den inbyggda kameran när den behövs för videokonferenser. Plastkåpan är hållbar och tål kontinuerlig öppning och stängning till alla laptops. Det glidande framkåpan ger ett stort tryckområde som kan tryckas med din logotyp eller slogan, vilket betyder att när en kund eller anställd öppnar sin laptop eller använder sin dator, de interagerar med ditt varumärke samtidigt som de skyddar sin integritet!

Vad gör ett Webbkameraskydd?
Om du vill veta mer om våra  Webcam Covers, eller annan produkt som  Code USB-minne. Vänligen fyll i vårt Snabb formulär, och en av våra dedikerade Sales Account Managers kommer att kontakta dig inom kort.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.