Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Trendigaste PR-produkterna för 2019! 

Trendigaste PR-produkterna för 2019!

Nytt år, nya reklamprodukts trender! För att få ut det mesta av PR-produkter och växa med ditt företag är det viktigt att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Vi har avrundat de bästa trenderna för att sparka igång 2019!

On-the-Go trådlösa laddare:
En trådlös laddare är inte bara ett måste, det är också den perfekta produkten att sluta fumla med pluggar och kablar! En trådlös laddare är en av de bästa tekniken för att marknadsföra ditt företag, eftersom det också kan vara en daglig påminnelse om ditt varumärke på den moderna konsumentmarknaden


Bluetooth® Hörlurar
Bluetooth®-hörlurar är utformade perfekt till en livlig livsstil, vilket gör dem extremt populära reklamprodukter. Med bekvämligheten som erbjuds av Bluetooth®-hörlurar lämnar ingen huset utan dem, vilket ger din varumärke stor exponering.


Aluminium Vattenflaskor
Släck din törst med denna fantastiska Pr-möjligheten. Personliga vattenflaskor vädjar till en stor demografisk, oavsett om det är kontor, butik, gym eller skola! Aluminium Vattenflaskor är en perfekt produkt för kunder som vill vara hydrerade och minska deras påverkan på miljön. Dom är inte bara snygga, Aluminium Vattenflaskor har ett stort område att anpassa med din logotyp, slogan och mer, så att dina kunder alltid kan interagera med ditt varumärke när de tar en klunk.
Redo för en offert?
Fyll enkelt i vårt offert formulär så kommer en utav våra Account Manager ta kontakt med dig så fort som möjligt.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.