Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Så här skyddar du ditt USB-minnes data

Trots liten i storleken kan USB-minnen lagra en stor mängd data. Mängden data du kan lagra beror på din USB-kapacitet. För att ta detta i perspektiv, kan en 2 GB lagra över 900 fotografier. I den andra änden av skalan kan en 128 GB USB-minne lagra över 60,000 fotografier. I det här inlägget kikar vi på hur du kan hålla din data säker.

Kryptering
Kryptering innebär en process för kodning av din lagrade data. Denna process skapar i huvudsak en partition inom ditt USB-minne. Du kan då lagra känslig data i det här nya området på USB-minnet. Det finns onlineverktyg som kan göra det för dig, varav många är gratis. Du använder samma verktyg för att kryptera och sedan få tillgång till data.


Lösenord skyddar dina filer
Filer som Word-dokument eller Excel-blad kan alla vara lösenordsskyddade. Du kan göra detta om du sparar dina filer på din dator eller USB-minne. Öppna bara ditt dokument eller kalkylblad och följ sedan dessa steg: Fil >Info >Skydda Dokument>Kryptera med Lösenord. 

PIN-Koder
Alla USB-minnen är inte skapade like, och det är särskilt sant när det gäller vår senaste Code USB-minne, som har en unikt nummerplatta på baksidan. Dina uppgifter kan endast nås genom att ange den korrekta PIN-kombinationen. Naturligtvis kan vi screentrycka eller lasergravera din logotyp på framsidan av enheten. En extremt populär modell för möten, evenemang och konferenser.Du kan se hela vårt utbud av USB-minnen här. Klicka på Snabboffert knappen för att få våra senaste priser.


flashbay Författare:Sarah Chambers
2 Kommentarer | Lämna din kommentar 
B. Will | 04 Oct, 2019
A friend gave me a Code drive that is new and came from your company, but no instructions as to its usage.
Chris , Flashbay | 08 Oct, 2019
Hi there,

Thanks for getting in touch.

We'll email you the manual for our Code Flash Drive now.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.