Twister

Blogg Flashbay lanserar Drinkware sortiment. 

Över 2,2 miljarder koppar kaffe konsumeras varje dag runt om i världen, varav cirka 1 miljard konsumeras i takeaway koppar. Detta har en enorm inverkan på vår miljö, som fler blir mer medveten om. Som sådan är det litet att undra att återanvändbara kaffekoppar, stormarknad, och nu på Flashbay.
 
Vi är glada att lansera vårt nya Drinkware-sortiment som inkluderar återanvändbara resekoppar och vattenflaskor. Alla kan tryckas med din logotyp, slogan, webbadress och mer.

Låt oss titta närmare på modellerna som vi erbjuder i vårt sortiment.

Café
I 395ml så finns Café resekopp i svart, blå, röd eller vit färg och kommer med med två stora tryckytor för din logo eller slogan.När den inte används, komprimeras den ner till en resevänlig storlek. Du kan också använda det praktiska locket som säkert klämmer fast på utsidan av din ryggsäck.
Compresso
En populär Resekopp som kan komprimera till en praktisk liten storlek. Compresso kan hålla upp till 275ml av varmt eller kallt vatten och kommer med en fantastisk tryckyta på locket för din logo. Denna finns tillgänglig i svart. blå, röd eller vit.Vårt sortiment innehåller även vattenflaskor, så som vår Hydro och Vita som är perfekta för events eller konferenser. En superbra giveaway-produkt.

Hydro
Återanvändbara vattenflaskan Hydro har ett avlångt tryckområde. Det kan hålla upp till 600 ml kallt vatten och har tre färgalternativ på locket-  Svart, Blå eller Vit.


Vita
Vita vattenflaska finns tillgänglig i 750 ml eller 400 ml och är ett snyggt sätt att marknadsföra din organisation. Den slanka yttermetallen kan trycka din logo i screentryck eller lasergravyr. Vita kommer också med en cool karbinhake på locket.Redo för en offert?
Besök vårt sortiment här och be om en snabboffert. En våra Account Managers kommer sedan att kontakta dig gällande pris och tryckalternativ.

En populär Travel Cup som kan komprimera till en praktisk skivliknande storlek. MightyChicken Cleaners med den senaste versionen av logotypen. Finns i svart, blått, rött eller vitt.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.