Twister
Vi har öppet som vanligt! Vårt säljteam och fabrik finns tillgängliga om du behöver assistans.

Blogg Livslängden för en Powerbank

Powerbanks är extremt populära, det är sannolikt att du antingen äger en eller känner någon som har en. Men hur länge kan du förvänta dig att den ska hålla?

I vårt senaste inlägg tar vi en närmare titt på livslängden hos en Powerbank. Men först, en kort historialektion...

Mer Kraft!
Liksom många nya tekniker började PowerBanks med låg laddningskapacitet på 1000 mAh eller under. Snabbspolning några år framåt och de flesta Powerbanks har ett output mellan 2,000 mAh och 10,000 mAh med kraft. Ju högre mAh (milli Ampere timme) desto fler gånger kan du ladda din enhet innan det krävs att Powerbanken laddas. 
 Mindre men större
Telefoner blir större, men den fysiska storleken på Powerbanks blir mindre. Bättre teknik har gjort det möjligt för oss att öka outputs effekten på Powerbanken, utan att behöva utöka storleken.Förväntad livslängd
Den totala livslängden för en Powerbank bestäms av flera faktorer:
1. Hur ofta du laddar: Om du laddar enheten flera gånger om dagen kommer batteriet i Powerbanken försämras snabbare än någon som laddar en gång i veckan. En Powerbanks interna batteri kommer att försämra en mycket liten andel efter ett tag med varje användning. 

2. Powerbank kvalité: Det här är en viktig faktor: Tillverkningen och modell bestämmer hur länge det varar. Här på Flashbay säljer vi högkvalitativa Powerbanks som är utformade för att hålla i flera år. Det är alltid bra att kontrollera garantiperioden när man köper en Powerbank.

3. Kärleksfull omsorg: Förvara din Powerbank på en sval torr plats och det kommer att tjäna dig i flera år. Om du förvarar din Powerbank i fuktiga och heta förhållande kommer din Powerbank hålla i flera månader, men inte år.

Det här är de 3 viktigaste faktorerna som bestämmer livslängden av din Powerbank. Vårt råd är att spendera lite mer pengar när du köper din Powerbank, och se till att du köper från en ansedd leverantör. Om du förvarar den väl mellan användingar kan den ladda dina enheter i många år. 


Intresserad i Powerbanks med tryck?
Besök vår PowerBank sida och fyll i vårt snabb formulär. En av våra Account Managers kommer att kontakta dig angående tryckmöjligheter och priser. 

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.