Twister

Blogg Nya Produktlanseringar 

Som ledare inom PR-produkter designar och släpper vi kontinuerligt nya modeller till vårt sortiment. Den här månaden kan vi med glädje meddela tre nya modeller som kommer med i Flashbay's katalog.

Marathon Drickpåse 
Med en 400 ml kapacitet och flexibel kropp är Marathon Drickpåse en fantastisk giveaway för din nästa Konferens eller Event. Finns i svart, blått eller vitt och kan screentryckas med din logotyp, slogan och hemsideadress på framsidan av påsen i exakt detalj genom vår avancerade tryckteknik. Varje modell levereras med en praktisk karbinhake. Star Multiverktyg 
Genom att kombinera 5 verktyg i en praktisk modell har Star Multiverktyg stora tryckområden som kan screentryckas eller lasergravera din logotyp. Ergonomiskt utformad innehåller Star stylus penna, skruvmejsel,linjal, vattenpass och kulspetspenna. Hoop Fingering Hållare
Kompatibel med alla smartphones, är Hoop en snygg och tunn fingerring hållare som enkelt fäster din telefon via en självhäftande baksida. Tryckområdet kan fototryckas med din bild, logotyp och mer. Hoop har också en praktisk kickstand, perfekt för att kolla på videor på din enhet. 


Redo för offert?
Kolla vårt utbud och fråga efter en snabb offert. En av våra Account Managers kommer att ta kontakt med priser, tryckvarianter och prover. 

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.