Twister

Blogg Grepp för mobiler till ditt nästa Event

Grepp för mobiler är det senaste smartphone tillbehöret att öka i popularitet, och Grepp för mobiler med tryck blir snabbt det mest populära föremålet att distribuera på konferenser och event. Med stort tryckområde och en superfunktionell design är det inte så överraskande att den är en sån stor hit. 


Här på Flashbay erbjuder vi för närvarande två distinkta modeller att välja mellan. Vår första är Grip modell, som kommer i 4 färger, svart, vit, röd eller blå. Den har stort tryckområde som kan screentryckas med er logotyp, webbadress, slogan och mer. Vår andra modell är Hoop Fingerring hållare som har en fantastisk silverfärg och stort tryckområde för fototryck av din bild, logotyp eller slogan.

Båda modellerna kan fästas på smartphone via en självhäftande baksida. Du tar enkelt bort skyddsplasten och trycker mot baksidan av din telefon i 30 sekunder, därefter sitter den ordentligt på sin plats. Våra modeller har också ett praktiskt kickstand som är perfekt för att titta på videor på din telefon.


Redo för en offert?
Besök vår sida för Grepp för mobiler, fyll i snabbformuläret och en Account Manager kommer att ta kontakt med priser och tryckmöjligheter. 


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.