Twister

Blogg On the Go USB-minnen

Liksom all fantastisk teknik har UBS-minnen utvecklats under åren. Hoppet framåt lagringskapacitet har varit stor, men USB-anslutningsalternativ har också varit ett viktigt steg framåt. Dessa multi-USB-minnen kallas vanligtvis On the Go USB-minnen, or 'OTG USB-minnen'. Här förklarar vi vad som är fördelarna med de olika anslutningsalternativen som finns i dagsläget på våra OTG modeller.


Anslutningsalternativ
Ett vanligt USB-minne har en standard USB-kontakt. Medan ett OTG USB-minne har två eller flera USB-kontakter.En primär kontakt är Standard USB, och i de flesta fall kan du välja vad du vill ha som din andra kontakt, antingen en USB-C-kontakt eller en Micro-USB-kontakt.
USB-C kontakt
Nya datorer från Apple, Dell och HP har USB-C-porten. Också kallad "Typ-C" tillåter den här USB-porten att ge super snabb filkopiering och laddning av bärbara enheter. USB-C är också en reversibel kontakt, så du kan sätta i den "upp och ner" och det kommer fortfarande att fungera.
Micro-USB kontakt
Denna anslutningstyp är vanlig i i Android t e-böcker, digitalkameror och GPS-enheter. Den stöder laddning och dataöverföring, precis som standard USB och USB-C-kontakter.
Our OTG USB modeller
Vi har massor med modeller som ni kan se mer utav härVissa modeller erbjuder alla tre USB-kontakter på samma enhet, medan andra modeller erbjuder ett val av antingen USB-C eller Micro-USB. Beroende på vilken modell du väljer kan vi använda screentryck,Fototryck eller Laser Gravera din logotyp med ultimata detaljer. Om du är osäker på vilket anslutningsalternativ som ska välj, rekommenderar vi USB-C-kontakten eftersom det blir mer populärt de senaste åren.
Om du önskar priser är det bara att enkelt be om en snabboffert här så kommer en Account Manager skicka dig priser och tryckalternativ. 

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.