Twister

Blogg Vår Nova Vattenflaska lanseras 

Tidigare i år berättade vi om lanseringen av vårt Drinkware-sortiment. Sedan dess har vårt sortiment kontinuerligt expanderat. Den här månaden är vi glada över att lansera vår Nova Vattenflaska.

Förenklad Stil
Nova finns i två storleks alternativ på 500 ml eller 750 ml och två färgval, silver eller vitt. Nova Vattenflaska kommer med snygga och eleganta kurvor och blir snabbt den mest populära modellen i vår Drinkware -serie.


Varmt och Kallt
Tack vare sin isoleringsteknik kan Nova lagra både varma och kalla drycker. Perfekt för kaffe när du är på språng eller för att hålla ditt vatten iskallt under hela dagen.


Stort tryckområde
Liksom alla våra modeller är tryckområdet för din logotyp i genomtänkt. Storleken på 500 ml har ett tryckområde på 80mmx80mm. Storleken på 750 ml ger dig ett tryckområde på 110mm x 85mm. Vi kan Screentrycka din logotyp, slogan och webbplatsadress i superexakt detalj. 

Återanvänd, återanvänd, återanvänd 
Nova är designad för att återanvändas om och om igen. Detta hjälper inte bara miljön utan kommer också ge ditt varumärke stor exponering upprepande gånger.
Redo för en offert?
Enkelt besök vår Nova sida och fyll i ett formulär för snabb offert. En av våra Account Managers kommer att skicka mejl med våra priser samt tryckmöjligheter.


flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.