Twister

Blogg Våra Julmodeller är tillbaka

Våra Julmodeller är nu tillbaka efter den populära efterfrågan. Det är den perfekta presentidé till klienten eller anställda och som kan tryckas med er logotyp och levereras i snabb tid. Var dock snabba, de kommer inte att vara tillgängliga så länge. 

Christmas USB minne
Tillverkad av vackert lönn-trä, Christmas USB minne kan screentrycka eller lasergravera er logotyp. En nyckelring kan enkelt anslutas till en lanyard eller uppsättning av nycklar och den finns i olika kapaciteter.


Maple Christmas PowerBank
Vi kan lasergravera ett val av festliga mönster på två sidor av Maple Christmas PowerBank. De andra två sidorna kan screentryckas eller lasergraveras med er logotyp, slogan och mer. Liksom de flesta av våra Powerbanks har Maple Christmas också en praktisk LED-lampa.


Forest Christmas Trådlösa laddare
Vår Forest Trådlösa laddare får också julbehandlingen och du kan välja mellan fyra festliga mönster för att omge er logotyp. En bra presentidé som är kompatibel med de senaste telefonerna på marknaden, inklusive nya iPhone och Android modeller.


Noel Gåvoset
Kommer i flera olika storlekar, blir vår Noel Gåvoset en super bekväm affärspresent. Varje produkt i Gåvoseten och själva gåvosetet kan tryckas med er logotyp.


Intresserad av priser och varuprover?
Besök enkelt vår hemsida och fyll i vårt snabb offertformulär. Vi kommer då kontakta dig om priser, tryckmöjligheter och prover.

flashbay Författare:Sarah Chambers
Bli först med att lämna en kommentar:
*
* Kommer aldrig att visas
(Om tillämpligt)
Kommentarer från författaren kommer att skickas till dig via e-post.
Vid inlämning av detta formulär behandlas dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.